Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: emdżej » 13 sty 2011, 16:57

Nie chcę zakładać nowego tematu (jeszcze by mnie fieldy pogonił :lol: ), więc wspomnę tu o jutrzejszym Remes Cup Extra. W grupie A wystąpią GKS Katowice, Jagiellonia Białystok i Arka Gdynia. W grupie B zobaczymy Wartę Poznań, Cracovię Kraków, Lecha Poznań. Obawiam się w tym roku gorszej frekwencji ze względu na wzbudzające kontrowersje ceny biletów (55zł i 60zł). Ceny wysokie, a tymczasem gospodarz turnieju wystawia bardzo rezerwowy skład, co mnie bardzo rozczarowało. Oto kadry na turniej:
Lech: Grzegorz Kasprzik, Gerard Bieszczad - Seweryn Gancarczyk, Jacek Kiełb, Ján Zápotoka, Tomasz Mikołajczak, Wojciech Golla, Marcin Kamiński, Adam Gajda, Marcin Ankudowicz, Tomasz Kędziora, Igor Jurga.

Warta: Łukasz Radliński, Adrian Lis - Rafał Kosznik, Przemysław Otuszewski, Maciej Wichtowski, Piotr Kieruzel, Damian Pawlak, Alain Ngamayama, Marcin Wojciechowski, Paweł Iwanicki, Zbigniew Zakrzewski, Piotr Reiss, Michał Ciarkowski.

Arka: Hieronim Zoch, Michał Szromnik - Marcin Budziński, Michał Płotka, Denis Glavina, Miroslav Božok, Mirko Ivanovski, Joseph Mawayé, Rafał Siemaszko, Paweł Czoska, Giovanni.

Jagiellonia: Grzegorz Sandomierski, Jakub Słowik - Thiago Rangel, Jarosław Lato, Rafał Grzyb, Mladen Kašćelan, Piotr Józefiak, Bartłomiej Pawłowski, Kamil Zapolnik, Franck Essomba, Tomasz Kupisz, Maciej Makuszewski.

Cracovia: Wojciech Kaczmarek - Piotr Polczak, Andraž Struna, Bartłomiej Dudzic, Piotr Giza, Tomasz Moskała, Sławomir Szeliga, Hesdey Suart, Mateusz Klich.

GKS: Jacek Gorczyca, Maciej Wierzbicki - Jacek Kowalczyk, Paweł Olkowski, Tomasz Sokołowski, Grzegorz Goncerz, Tomasz Hołota, Piotr Plewnia, Rafał Sadowski, Bartosz Sobotka, Kamil Cholerzyński, Michał Zieliński, Janusz Dziedzic, Arkadiusz Kowalczyk.
Początek o godzinie 19:00. Transmisja z całego turnieju w TVN Turbo od 18:40.

Wróć do „Hyde Park”