Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Post autor: bartbuks » 16 sty 2011, 19:32

Betis rozdaje karty w La Liga ;) Barcelona do 22 kolejki dotrzymywała mi kroku. Mogła nawet przeskoczyć mnie, lecz w bezpośrednim spotkaniu skromnie zwyciężyłem 2:1. Byłoby wyżej, lecz VV obronił 6 kluczowych strzałów. Przed tym meczem, w trakcie okna transferowego, Barca zastosowała dziwną taktykę - korzystając z min sum w kontrakcie wydała 25mln euro na moich 3 podstawowych obrońców! Nic nie mogłem zrobić, więc kupiłem DC i ściągnąłem rezerwowego DL.

Real broni się przed spadkiem, lecz to wina KMŚ, w które wygrał, a w La Liga potem grał mieszanym składem. Ja na razie zlałem ich już 4 razy w tym sezonie, więc jak im się poszczęści w CdR, to będą mogli się zrewanżować. Ogólnie mam 28 kolejek za sobą, 1 remis i jedna porażka. W LE kroję właśnie Mallorkę (wrzuciłem im 5 na wyjeździe, u siebie orżnę ich rezerwami), a potem liczę na kogoś silniejszego w 1/4.

Przy odrobinie szczęścia powinienem zgarnąć mistrzostwo PD, CdR i LE. Potem zobaczymy, bo jak kadra pozwoli, to powalczę o LM. Jak się uda, to zabieram się za lepszy klub - oczywiście zabierając kilka gwiazdeczek ;)

Wróć do „Hyde Park”