Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 16 sty 2011, 19:43

Nazwisk zaczyna pojawiać się masa, ja raczej wykluczyłbym Luiza czy Thiago Silve, bo ich transfery nie ma co ukrywać będą sporo kosztować, a druga sprawa Milan wątpię, żeby chciał się Brazylijczyka pozbywać. Pojawiła się osoba Bronislava Ivanovicia i to by był bardzo dobry wybór. Kończy mu się kontrakt(podobno), prezentuje dobry poziom, więc można w jego kierunku patrzeć. Taki transfer trzeba by było dokonać jak najszybciej i po cichu, bo na niego myślę wielu będzie miało chrapkę.

Dzisiaj spotkanie z Malaga. Jedyną "niespodzianką" ma być Mascherano w miejsce Busiego. Ja osobiście liczyłem, że w meczach w styczniu czy to w Pucharze Króla czy w lidze z takimi przeciwnikami pograją więcej niż dotychczas zawodnicy tacy jak: Adriano, Keita, Bojan, Milito(ale jeśli ma odejść to to nie ma sensu), może Thiago, Fontas. W rewanżu z Betisem będzie oczywiście ku temu okazja, ale dobrze czasami zobaczyć zawodników w meczu ważniejszym niż taki, który po prostu trzeba dograć mając 5 -bramkową zaliczkę. Najważniejsze dzisiaj jednak aby wygrać, grając swoje.
A i Barca gra po Realu- co się stało. :lol:

Wróć do „Hiszpania”