Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Awatar użytkownika
zibissj4
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Post autor: zibissj4 » 16 sty 2011, 19:43

bart mógłbyś podesłać mi taktykę którą grasz? Chciałbym sprawdzić jak będzie sprawować się u mnie w MKS Kluczbork. Swoją taktyką w pierwszym sezonie awansowałem do Ekstraklasy z 18 punktową przewagą, ale w najwyższej klasie rozgrywek już mi tak dobrze nie idzie - 5 miejsce w grupie i mogę walczyć tylko o 9 miejsce :(

Zauważyłem, bardzo poważny błąd w update jeśli chodzi o polską ligę. Drużyna która spadnie z Ekstraklasy nie gra w Second Division tylko od razu w Lower Division. I takim właśnie sposobem Wisła w drugim sezonie mojej gry gra w 3 lidze... Co ciekawe gdy gram w pucharze Polski to oczywiście obok drużyny w losowaniu pisze liga (kwadracik 1L, 2L lub pusty jeśli niższa liga). Wisła gra w Lower Division ale w losowaniu pisze 2L obok jej nazwy...

PS. Dr.Football na jutro będziesz miał zrobione statystyki Borysiuka i Kucharczyka. Do tego dodałbym Jakuba Koseckiego (wypożyczony do ŁKS) i... Michała Efira który w ME Legii gra zajebiście. Ale to już od Ciebie zależy czy warto tego ostatniego oceniać.

Wróć do „Hyde Park”