Modric wg mnie najlepszy gracz Spurs w tym meczu. Bale próbował swoich rajdów i dośrodkowań ale jakoś dzisiaj mu nie siadały. Crouch, tego to można określić mianem bezbarwnego nic nie pokazał praktycznie i się zastanawiałem czemu tak długo Harry go trzymał, gdy wchodził Defoe myślałem że za Petera ale jednak się zawiodłem. VdV też jakoś specjalnie nie błyszczał w tym meczu.
Po stronie United na wyróżnienie zasługuję obrona, a w szczególności Vidic który był wszędzie i starała się uprzykrzać życie rywalom jak tylko mógł. W jednej sytuacji targał ostro w polu karnym za koszulkę VdV różnie się to mogło skończyć gdy sędzią spotkania jest Mike Dean ale nic nie odgwizdał i obeszło się bez strat. Jeśli chodzi o waszą pomoc widoczny był brak Parka który świetny pracuję dla dobra zespołu, Giggs próbował coś namieszać ale gdyby był trochę młodszy.
W ogóle czemu Scholes i Anderson siedzą na ławce gdy Carrick prezentuję słabą formę od końca tamtego sezonu ?? Było to dla mnie lekko nie zrozumiałe. Scholes dał by wam świetną jakość podań, kreatywność i strzał z dystansu. Anderson z kolejii lepiej gra w ofensywie ma dobre podanie również jest kreatywny i potrafi się przepchać.
Co do ataku to Berbatov był w ogóle nie widoczny, Rooney próbował zaskoczyć Gomesa ale nic nie wchodziło jak dla mnie to Hernandez powinien zaczynać od 1 min ma zdecydowanie lepszy rating goli na minute, Rooney to jakieś gol raz na 20h. Kto wie kiedy padnie następny.