Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kluchman » 17 sty 2011, 10:35

Maciek (interista) pisze:Czego sie w efekcie spodziewacie, Mourinho zacznie jakas rotacje na pozycji ofensywnego srodkowego pomocnika, szczerze trudno mi sobie wyobrazic Kaka przesiadujacego na lawce.
Rozwiazaniem byloby przestawienie go na skrzydlo, ale tam juz sa Cristiano i Di Maria wiec chyba rowniez odpada?
Zreszta nie bylaby to zbyt naturalna pozycja dla Brazylijczyka.
Czy to naprawdę jest taki duży problem? Moim zdaniem nie. Rotacji będzie musiało być coraz więcej, bo niektórzy grają niemal cały czas od początku sezonu, a sam Kaka na razie nie jest gotów na 90 minut. Wszyscy grać nie mogą i czasami pewne rzeczy trzeba będzie sobie wyobrazić. :P
stary rupieć pisze:Ile w końcu było tych nieodgwizdanych karnych, bo już się pogubiłem
Ale aż tak bardzo by stwierdzić, że żadnego nie powinno być to się nie pogubiłeś? To dobrze.

Urgi ja nie panikuję, tylko oceniam sytuację. Nie możesz tak napisać ze względu na potrzebę pozostania poprawnym politycznie w sensie kibicowskim. :P Fakty są jednak takie, że po zwiększeniu się różnicy do czterech punktów, bez plagi kontuzji lub nagłego poważnego załamania formy Barcelonie trudno będzie nie wygrać tego mistrzostwa. Obydwu tych rzeczy nie doświadczyła od bardzo dawna. Teoretycznie możliwe jest wszystko, ale liga jest za słaba, a Barcelona za silna, bym dawał na to duże szanse.

Wróć do „Hiszpania”