Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Post autor: bartbuks » 18 sty 2011, 0:49

Trzydzieści spotkań bez porażki. Pod koniec zależało mi już tylko na kopaniu tyłków. Jestem trochę zniesmaczony, bo spodziewałem się jakiegoś oporu, walki o LM, może o pierwszą 5, a tutaj kilka spotkań i nagle okazuje się, że dobrze ułożony beniaminek rozdaje karty. Oto kilka screenów.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A oto moje 2 największe gwiazdy!
Obrazek
Koleś strzela jak maszynka. Król strzelców La Liga i najlepszy strzelec LE. Posadził Kezmana na ławie i nie zapowiada się, że kupię kogoś do ataku. Co prawda ochotę na Jonathana ma Arsenal, Real, Barca i Valencia, lecz nic z tego :P

Obrazek
Widzieliście kiedyś środkowego pomocnika z 22 golami i 12 asystami? Lampard podobno tak sobie kiedyś postrzelał. U mnie Sahin to mózg, kreator i egzekutor. Niezniszczalny, nie gra tylko gdy leci na kadrę. Kontuzje go omijają, więc szaleje.

A teraz ciekawostka. Za cholerę nie mogę tego zrozumieć!
Obrazek

Koleś nie gra cały sezon, bo jest wiecznie zmęczony! Co on nie śpi, bo musi trzymać kredens?!@#$%^&*

JAK KTOŚ NIE WIDZI CAŁYCH SCREENÓW, TO NIECH OTWORZY SOBIE OBRAZEK W NOWYM OKNIE ;)

ps. gram bez żadnych kodów, ulepszeń, bądź grzebania w DB. Wsio osiągnięte uczciwie ;)

Wróć do „Hyde Park”