Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 20 sty 2011, 0:05

Mam wrażenie, że Jeffren w 5 minut zrobił 3X więcej pozytywnego wrażenia niż Bojan. Jak Krkic wytrzymał tyle to chyba sam się zastanawia. Kreatywność Barcelony wczoraj miażdżyła, negatywnie. Do teraz nie wiem co chciał zrobić Bojan w 60 minucie, a o co chodziło przy rozegraniu wolnego jakieś 2 minuty później. :? Barcelona na początku 2 połówki- dwoma zrywami mogła doprowadzić do remisu. Messiemu coś przeszkadzają te nowe buciki, sporo niechlujstwa ostatnio i jeszcze dodatkowo ten zmarnowany karny. Większych wniosków nie ma sensu wyciągać, ale spodziewałem się lepszej postawy po Barcy. Ibi pozytywnie wyglądał, Mascherano najlepiej wywiązywał się chyba ze swojej roli, Keita także mi się podobał, nie robił nie wiadomo co(nigdy raczej tego nie robi), ale i do przodu i do tyłu spełniał założenia. Zdecydowanie inni zawiedli. Teraz w Copa del Rey czeka Almeria, czyli drabinka nie jest zła. Półfinały rozstrzygną się przed Atletico i mam nadzieje, że w rewanżu będzie zaliczka jak przed już wczorajszym spotkaniem... Choć Realowi urwali punkty ostatnio i eliminowali już teoretyczne lepsze ekipy w tej edycji Pucharu Króla.

Wróć do „Hiszpania”