Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: czeher » 22 sty 2011, 21:53

Aker pisze:dzięki czemu mam rękę na pulsie i kasa mi nie ginie :P a i przy okazji wiem czy bukmacherka daje mi zarobić czy nie. Ciekawy jestem czy Czeher np. wie jakie ma zyski/straty ze swojego grania sprzed np. ostatnich 3 miesięcy :think:
Dobra, fajnie ze prowadzisz swoj bilans zyskow i strat ale takie cos mozesz prowadzic niezalenie od tego gdzie grasz. Poza tym dla mnie prowadzenie bilansu swych poczynan jest zbyteczne - nie wazne ile bede na minusie czy na plusie to i tak bede dalej grac !!!!. Bilans nie zmieni rowniez moich poczynan jezeli chodzi o taktyke grania, ktora jest prosta ... jezeli wg mnie jest cos pewnego to gram za maksymalna stawke jaką w danej chwili mam dostepną bez poswiecenia innych spraw. Jezeli gra dla gry to w przedziale 50-100zl.
Na live tu 2zl, tam 2, tu blackjack 5zl... tam 5zl itp tu godzinka, tam godzinka itp...

Poza tym lubie swoj rytual i bezposredni kontakt z ludzmi ... inaczej za kilka lat bedzie jak surogaci czy awatar :lol:
Swoja dorga mam swoj pkt widzenia, a jestem osoba ktorą nie sposob do czegos przekonac jesli sam nie chce... Mam sporo swoich dziwactw 8) Kazden sobie rzepke skrobie

Moglem dzisiaj rozbic bank..... :| ale i tak jest :ok:
czeher pisze:Dania, Islandia, Szwecja, Skra, ZAKSA, Trentino, Cuneo
:roll: :roll: :roll: :roll: -100zl do wygrania bylo ... 911zl!!!!!
czeher pisze:Koln - Werder over 2,5, Sevilla, BVB
czyli zapisuje się do klubu.... Greuskrautz ['] (czy jak to sie pisze...) Lewy ['] Barrios [']
-200zl do wygrania 600zl....
czeher pisze:Leicester, Palermo 8) 8) 8) 8)
zagralem jeszcze 2 kupony ... 8) 8) 8) dobrze myslicie - ogarnely sprawe

http://img402.imageshack.us/img402/1089 ... 0009tk.jpg

http://img524.imageshack.us/img524/8494/skanuj0010n.jpg

Wróć do „Bukmacherka”