Podchodziłem do niego z dystansem, bo Trawka mnie zachwyciła, a potem zeszła na psy. Jednak BB trzyma poziom, a rolę jaką gra Bryan Cranston trzeba nazwać mistrzowską!Mikkel pisze:Z mojej strony polecam jeden z najlepszych seriali jakie widziałem czyli Breaking Bad. Produkcja AMC (m.in. Walking Dead). W tym roku będzie już 4 sezon. Wszystkie 3 sezony trzymają bardzo wysoki poziom (szczególnie 2). Jeśli ktoś nawet nie liznął to zachęcam
KajoFC pisze:Skończyłem oglądać również nie dawno serial HBO "The Wire" musze przyznać że serial bardzo mnie ciekawił i dość realistycznie został nakręcony. Dobry serial.
Ja The Wire oglądam 2 raz. Poprzedniej zimy obejrzałem za namową kogoś z forum i po ostatnim odcinku 2 dni chodziłem wkurwiony, że to już koniec. Najlepsze jest to, że aktorzy grający w tym serialu na zawsze zostaną swoimi postaciami. Mnie osobiście zniszczył Omar! Stworzenie tej postaci było chyba najlepszym pomysłem na jaki producenci mogli wpaść. Gangster-homosoś! Dla mnie typ rządzi! A do tego ten jego akcent i sposób mówienia. Próbkę macie w moim sigu.Rezus pisze:Świetny jest, ja jestem na razie na początku 3 sezonu. A scena jak Bunk i Lester przesłuchują pracowników statku w 2 sezonie to mistrzostwo świata.
Najlepsze jest to, że oglądając to 2 raz wszystko staje się o wiele jaśniejsze. Za pierwszym razem niektóre fakty umykały, a teraz człowiek ma pełen przegląd. Jestem jeszcze bardziej zachwycony i czekam na polskie wydanie DVD-box, choć z tego co się orientowałem, to raczej nie ma szans na takowe wydanie, bo wg badań polskiego HBO nasi widzowie nie za bardzo skumali serial i szybko zniknął z anteny... Szkoda.
A teraz zagadka. Kogo sprzątnął Slim Charles? Gra go raper