Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 23 sty 2011, 23:15

wczoraj lowilem rybki. rzucam im haczyk, one podplywaja i glupiutkie go polykaja. dokladnie jak ty, frustratku. a wiesz czemu? bo macie podobnej wielkosci mozdzki.
Ja się dałem złapać? ahahhaahha, chyba jednak musisz mieć lustro zamiast monitora przy klawiaturze :wink:

O widzę, że wklejasz link cienkiej faji Naniego, no przecież sam pisałeś, że to kruche chucherko, więc się przewrócił :wink:

A co do reszty to cóż nie dostąpisz zaszczytu bym Ci odpisywał, najpierw musisz nauczyć się kultury.
Jak często oglądasz mecze Barcelony w tym sezonie Kamil?

Alves oczywiście wiele na sumieniu w tym temacie, ale równie wielka i zauważalna jest jego poprawa. Naprawdę nie jest już tak irytujący. Jakiś czas temu mówił nawet w wywiadzie, że ma zamiar to zmienić i nie była to czcza gadanina.
Mentorze, nie mam zamiaru się licytować na ilość nurków, czy akurat na to, że Alves ma okres, że nie nurkuje. Ronaldo też takie okresy ma. Ba Ronaldo sprzed 6 lat, a ten Ronaldo to niebo, a ziema, bo tamten szukał faulu niemal przy każdym kontakcie, teraz nie zdarza mu się to cześciej niż paru innym. Jak to powiedział kiedyś Mourinho jest grupa gości którym cześciej zdarza się nurkować od innych, do tej grupy zalicza się i Ronaldo i Alves.
Więc uważam, że wykpiwanie czy piętnowanie jednego czy dwóch graczy i pisanie o tym jak to go irytuje, kiedy w swojej drużynie ma się podobnych śmierdzi hipokryzją. Bo jakoś nigdy nie słyszałem z Mistyka ust(z Twoich owszem :wink: chyba, żę się mylę ), że irytuje go to co robi Alves.

Zresztą jakiemu zawodnikowi na świecie nigdy w życiu nie zdarzyło się zanurkować? Rzecz jasna poza Messim :lol:

Wróć do „Hiszpania”