Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: bartbuks » 24 sty 2011, 10:59

miguel indurain widzę, że dobry jesteś w ocenianiu ludzi. To ja teraz zniżę się do Twojego poziomu i podsumuję. Twoje wypowiedzi (jak widzisz podchodzę do Ciebie z szacunkiem, choć nie wiem czy warto) są tak chaotyczne, że ciężko się w nich połapać. Plujesz jadem w każdą stronę, napinasz się jak indor (stąd pewnie 2 część Twojego nicka) i tak naprawdę nic z tego nie wynika. Stek zdań (które ciężko rozróżnić, gdyż w szkole chyba nie uważałeś jak pani uczyła, że zdanie zaczynamy z dużej litery) nie zawiera w sobie nic konstruktywnego, nie przytaczasz żadnych sensownych argumentów, tylko wpadasz na forum popisać się swoją ignorancją i płytkością. Zastanów się, bo widzę że mylisz pojęcie "bycia fajnym", z "jestem zakompleksiony, więc wydaje mi się, że zawsze mam rację".
miguel indurain pisze:natomiast ta cipka nani, jego nury nie sa usprawiedliwieniem tego ze jest cipką
miguel indurain pisze:ktorys imbecyl pilkarski na gorze pisze cos o sergio
Może jakieś ostrzeżenie, bo ja tu widzę zniewagę w kierunku Naniego, a co najgorsze jednego z userów. Facet zastanów się, bo można sarkastycznie pożartować, a nie wykazać się totalnym brakiem jakiegokolwiek obeznania w towarzystwie. Zrób nam wszystkim przysługę, tak z szacunku dla nas, i nie wypowiadaj się.

Wróć do „Hiszpania”