Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 27 sty 2011, 12:14

Za fcblog.pl
Pedro zagrał swój setny mecz w pierwszej drużynie. Od czasu kiedy 12 grudnia 2008 roku pierwszą szansę dał mu Rijkaard, "Pedrito" został "Pedro" lub nawet "don Pedro", ustanowił rekord w strzelaniu goli w 6 różnych rozgrywkach, strzelił 41 bramek dla drużyny z Barcelony, zdobył pozycję w reprezentacji Hiszpanii (w wyjściowej jedenastce w półfinale i finale Mundialu) i zgarnął Mistrzostwo Świata, całkiem niezły wynik zawodnika z Wysp Kanaryjskich...
Myślicie, że Ronaldo już wiem kim jest Pedro? :lol:
BarcaQzYN pisze:Nie wiem co się stało Pique, ale w pierwszych 20-25 minutach miał ze 3 takie głupie straty, że go nie poznawałem.
Niestety nie pierwszy już raz. Pique chyba bardziej błyszczy na twitterze niż na murawie :roll: Jak mu się chce, jest ogarnięty i skoncentrowany to gra doskonale, ale niestety zdarzają mu się odchyły.

Tych GD zapowiada się ogólnie bardzo dużo. Jak dla mnie trochę za dużo bo im częściej tym mniej w nich tej magii wynikającej z długiego oczekiwana, ale cóż poradzić :P Finał Pucharu Króla odbędzie się trzy dni po GD w lidze. Dodatkowo istnieje też taka możliwość, że spotkamy się w ćwierćfinałach (5-6,12-13 kwietnia) lub półfinałach (26-27 kwietnia, 3-4 maja) Ligi Mistrzów o ile oczywiście obydwa zespoły dotrą do odpowiedniego etapu.

Najbardziej hardcore'owy scenariusz zakłada cztery klasyki na przestrzeni 2 tygodni :roll: 5-6, 12-13 kwietnia w ćwierćfinale LM, 17 kwietnia w lidze, 20 kwietnia w finale CDR.

Wróć do „Hiszpania”