Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: bartbuks » 27 sty 2011, 14:29

miguel indurain pisze:to co pisza ludzie zwani kibicami niewiele cie interesuje, a mozna chyba nawet dodac, widzac usmieszek zamieszczony na koncu komnetarza, ze uwazasz kibicow ogolnie rzecz biorac za niezbyt rozgarniete cielęta.
Jeżeli piszą to kibice Twojego pokroju, to masz rację, mało mnie to interesuje. Zazwyczaj nie biorę tego na poważnie. Proponuję założyć bloga i tam głosić swoje herezje.

Podyskutować mogę, ale z kibicami którzy do tego się nadają. Nie lubię krzykaczy, co nie widzą nic poza koniuszkiem swojego nosa i ich zdanie zawsze jest naj. Choć są też normalni. Np, Mentor. Szczerze, to nie pasuje mi facet do forumowego stereotypu kibica Barcy. Nie napina się, no czasami sarkastycznie coś rzuci. A tak to grono krzykaczy i napinaczy. A Ty jesteś przodownikiem pracy. Bierut byłby z Ciebie dumny :brawo: Niestety forum to takie miejsce, gdzie każdy ma prawo się wypowiadać (do czasu).

Opowiem Ci coś. Jak byłem mały, to modna była bajka o chłopcu, który kłamał. O wilku, bądź o pożarze. Ludzie z czasem przestali się nabierać na jego kłamstewka i traktowali je z przymrużeniem oka. Jednak pewnego dnia przybiegł i zaalarmował ich o niebezpieczeństwie. Nikt mu nie uwierzył, bo wcześniejsze przypadki pozwoliły im sądzić, że to kolejny głupi żart. I stało się nieszczęście.
Czemu to piszę? Bo przypominasz mi takiego chłopca, który głosi ów niewiarygodne teorie. I kiedyś zapewne napiszesz coś mądrego, ale już będzie za późno. Nikt Ci nie uwierzy, nikt nie potraktuje tego poważnie... Przykre prawda?

Wracając do Barcy. Obejrzałem sobie właśnie ich wczorajszy mecz i szkoda, że Almeria przez kwadrans grała bez bramkarza. Abidal - kozak, koleś gra życiówkę. Ogólnie wszystko fajnie, tylko szkoda tych kilkunastu niewykorzystanych sytuacji, bo ósemeczka mogła się znów powtórzyć.

Wróć do „Hiszpania”