Jak się to ma do drabinki płacowej? Od czego zatem mają zależeć zarobki? Od klasy sportowej i roli w zespole czy od zarobków w poprzednim zespole? Zresztą Villa w Valencii na pewno nie zarabiał zbyt wiele. Z tego co pamiętam to mieli jakieś ograniczenia płacowe także po transferze do nas musiał zanotować olbrzymi skok.Bienias pisze:??? przeciez to logiczne ze jak kupujesz zawodnika ktory ma wysoka pensje to mniejszej mu nie dasz. Mowimy o podwyzkach wiec Villa ma sie nijak do calej dyskusji placowej.
Mówisz, że wychowankom płaci się więcej? W porządku, ale w takim układzie ja mogę napisać, że jak ktoś chce tutaj przyjść to niech się zatem godzi na obniżkę zarobków tak, aby drabinka działała
Masz bujną wyobraźnię BarcaQzYN
Oczywiście rozumiem obie strony i w dużej mierze zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że nie możemy konkurować z Manchesterem City w kwestii pensja dla Daniego i jeżeli tak mu zależy na hajsie to krzyżyk na drogę. Co nie zmienia faktu, że pod względem sportowym stracimy dużo i różnica w grze będzie odczuwalna. Jeżeli misterny plan finansowy Sandro jest aż tak ważny to w porządku. Mam tylko nadzieję, że będzie konsekwentny i będę zwracał szczególną uwagę na zarobki przyszłych piłkarzy. Alves przez lata zrobił wszystko, aby dostawać wielkie pieniądze także nie do pomyślenia jest dla mnie sytuacja w której przychodzi przykładowy Cesc i dostaje tyle ile dawano Daniemu. Oczywiście może nie dojdzie do takiej sytuacji a przynajmniej taką mam nadzieję.