Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Polscy kibice

Post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 17:27

hola, hola... napinki idą pelną parą...
Bienias pisze:itar splunal na kobiete. Za takie rzeczy dostaje sie w morde nawet od wlasnej ekipy.
w której sek, widać jakoby litar splunął na kobietę ? Jesteś pewny ? Bo jak dla mnie dostaje koleś, który przemieszcza się z prawej do dolnej lewej części ekranu i to w niego celował i to on dostał. Samo plucie oczywiście nie jest niczym godnym pochwały.
bartbuks pisze:Proponuję nie używać słów "honor", "duma" i "szacunek" w kontekście kibiców Lecha.
to jest lepsze od II ligi :lol:
Bienias pisze:iekawi mnie twoje zdanie nt zachowania Litara.....
Otóż to.. zachowanie litara. Oddzielajmy zatem podstawowe sprawy i nie mieszajmy w to Lecha bo to jest śmieszne :lol:
Natomiast aby ocenić, czy też odnieść się do tej sytuacji to:
1) warto by było poznać opinię obu panów i litara i tego kolesia w białym dresie
2) świadków co słyszeli, o co poszło
Bo prawda jest taka, że widzimy tylko i wyłącznie obraz. Nie wiemy o co poszło. Być może koleś zaczął pyskować, może był paru piwkach i włączyło mu się bohaterstwo... tego nie wiemy

Natomiast jasno należy powiedzieć, że kobiety nie opluł, chyba, że kobietę nazwiemy kolesia w białym dresie. Natomiast jak wspomniałem litar mógł i powinien zachować się lepiej, tyle...
Natomiast nie wiem co to rzutuje na wizerunek Lecha... i reszty kiboli. Tu się odniosę do reszty artykułu.
Są w nim przytoczone wypowiedzi litara, które już wcześniej się ukazywały [że w kotle się dopinguje, nie trzyma się rąk w kieszeni - od tego masz 80% reszty stadionu], można parę wymienic, sami pewnie pzreczytaliście. I co ? I są utrzymane na takim poziomie, że ktoś kto jest zupełnie nie w temacie pomyśli "olaboga, co to się w tym Poznaniu dzieje... kibole, toż to chuligani! A co na to klub!? och ach współpracuje i chwali się nimi... sodoma i gomora". O to chodzi GW, mają z nami wojnę... jak myślicie... dlaczego ten artykuł pojawił się dzisiaj [na głównej stronie ogólnopolskiej GW !! nie ma ważniejszych spraw ;> ? ] i po prawie 3-ech mc-ach ? Przed meczami na wiosnę i w trakcie sprzedaży karnetów ? hmm
Może niech Lech reklamuje ten sektor i ostrzega, że tam biją, plują, ale za dopłatą jeszcze zgwałcą i zorganizują masowe molestowanie dzieci...
poziom dobiegł dna :|

Wróć do „Polska”