Podobno mają mnie zaprosić do 13 edycji "Tańca z Gwiazdami".BERGKAMP pisze:Naprawdę robisz tu za prawdziwą gwiazdę - w każdym temacie wszystko wiesz najlepiej. Jesteś naprawdę cool.
Widzę, że Poznań się przebudził, aby bronić regionalnych tradycji.
I nikt zapewne przez jakiś czas nie będzie ich tam robił.maciek_88 pisze:Sprawa jest prosta - nikt nie każe robic spotkań reprezentacji w Poznaniu, jeżeli mają byc takie akcje.
Tak jak byłem przeciwny zachowaniu Starucha i Legii na Konwiktorskiej, tak jak na Łazienkowskiej cały stadion gwizdał, gdy rozpoczął się doping dla Legii w meczu z Rumunią, tak tutaj też jestem zniesmaczony. Większe chamstwo widziałem na meczu z Grecją w Bydgoszczy, gdzie grupa kilkunastu mężczyzn po trzydziestce (oczywiście w odpowiednim nastroju) zaczepiała ludzi w sektorze rodzinnym, a ochrona udawała, że tego nie widzi. Przez 90 minut!
I nic nie tłumaczy zachowania ludzi na tamtym filmie. I nie chodzi tutaj o to dlaczego, tylko że ten człowiek mianuje się wizytówką kibiców Lecha i ich przedstawicielem w klubie. Jak wam to pasuje, to graty. Jaki wódz, takie wojska.