Na nikogo się nie kreuje i nikomu nie narzucam swojego zdania. Na znawcę kreujesz się Ty, bo opierdalasz każdego że na mecze nie chodzi. Plotka niesie, że jeszcze kilka lat temu kochałeś się w (L) na piersi, a teraz stałeś się nagle ultrasem Polonii Bytom? Awansik zmienił uczucia?cloner pisze:Jesteś taki obeznany, a przynajmniej na takiego się kreujesz.
Czego się czepiasz? Że wg mnie koleś co robi takie akcje i nazywa się jednym z liderów Lecha, robi im po prostu obciach? Nie zgadzasz się z tym? Twój problem, ja mam inne zdanie. Lech tworzy fantastyczne widowiska i robi nam w Europie niezłą reklamę. Ale oprócz zainteresowanego pracuje nad tym kilkaset innych osób, bez których serca i zaangażowania nie byłoby tego. Ale teraz będzie nazywać się ich bydłem, bo typ zrobił przedstawienie.
Nie rozumiem takich ludzi jak Ty. Staruch przesadził na Legii i nagle okazało się, że ma za sobą tylko kilkudziesięciu gówniarzy, bo łatwo ich zmanipulować. Poważni ludzie i starszyzna legendarnych kibiców Legii szybko nauczyła ich pokory.
Tylko nie stawiaj siebie za wzór, bo szkoda aby koledzy dowiedzieli się, że kibicowałeś Legii.cloner pisze:A nie wiesz jak wygląda współpraca stowarzyszeń kibicowskich w innych klubach?
Całe Ekstraklasy nie znam, ale wiem zapewne więcej niż Ty.