Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Polscy kibice

Post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 21:31

Moje zdanie jest takie, które odnosi się do jednych z pierwszych postów w tym temacie dzisiaj. Otóż dobrze by było tę sprawę rozpatrzyć ze wszystkich stron i poznać opinię innych. To raz. Ja nie widzę większego powodu aby miał stracić pozycję, którą ma i którą sprawuje dobrze... natomiast powtarzam ! Sprawę należy wyjaśnić i czekam na oświadczenie Stowarzyszenia, które ma się ukazać, lecz trzeba poczekać.

Natomiast jeśli chodzi o Jacka Bąka... ehehe... mniemam, że to pokazuje mój poziom, tak ? Domyślam się, że nie pozytywny, inaczej byś nie wspominał. A wiesz może dlaczego mam taki sig ? Żeby nie przedłużać dodam, że Pan Bąk zagrał dwukrotnie chamsko w nogi naszego zawodnika. Dwukrotnie wyprostowaną, co groziło poważną kontuzją. Nie pamiętam komu wszedł w pierwszym meczu, natomiast pamiętam, że w drugim w Poznaniu brutalnie zaatakował Roberta Lewandowskiego (być może i on był poturbowany we Wiedniu). Jeżeli ten sig, który i pokazuje ówczesne nastawienie do jego zachowania, ukazujący w dodatku w formie dowcipu, który nie jest wulgarny... jest dla Ciebie ukazaniem mojego poziomu do jeszcze raz gratuluje, ale to Ci nie wyszło. Doczep się nicka :spoko:

Tak Wilmore Ciebie brakowało, dobrze, że wróciłeś. Tak, tak przejrzałeś nas wszystkich... :cry: opluwanie się nawzajem to nasza ulubiona rozrywka, w końcu jesteśmy barbarzyńcami i bydłem, tfu!

Wróć do „Polska”