Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 29 sty 2011, 14:37

Mentor pisze:Chyba źle to liczysz. Barcelona oferuje coś około 5 mln euro. W City dostałby pewnie blisko 2x tyle.
O City mówiło się, że zaoferują mu 9 mln, Dani chce 7, więc pisanie, że Alves chce pieniędzy jakie zaoferują mu Anglicy jest nieprawdą. Nie wiem jaką kwotę oferuje mu Sandro, ale agent Brazylijczyka nie bierze za argument plotek o pensji jaką może otrzymać jego klient z City, bo jak widać aż takich pieniędzy nie chce.
Mentor pisze:Pieprzenie, że gdyby Bojan grał regularnie to bla bla bla mnie irytuje. To nie przedszkole tylko FC Barcelona gdzie grają najlepsi. Jeżeli chce się awansować w hierarchii to trzeba wykorzystywać okazje. Bojan okazje dostaje, ale jest daleki od ich wykorzystywania także trudno mi sobie wyobrazić, aby zaczął grać częściej. Oczywiście mam nadzieję, że żadne urazy konkurentów nie wywindują go wyżej.
Być może on potrzebuje regularnej gry, bo jak taką dostaje potrafi ją dobrze wykorzystywać. 10 - 15 minutowe epizody niespecjalnie mu pomagają, nawet jeśli dostanie w CdR zaraz większe minuty.

Wróć do „Hiszpania”