Nakreślić mogę. Niedawno podpisał nowy kontrakt, od początku sezonu gra z '9' na koszulce co ma swój wymiar a Guardiola na każdym kroku go wspiera. Jego odejście jest niemożliwe a wypożyczenie chyba mało prawdopodobne choć zobaczymy jak się lato potoczy. Gdybyśmy sprowadzili kogoś do ataku to może dałoby się Bojana wypożyczyć, ale to póki co niewiele warte dywagacje.bartbuks pisze:Ok Mentorze, a możesz mi nakreślić sprawę z Bojanem? Swego czasu interesowaliśmy się wypożyczeniem go, lecz chyba żadnej poważnej dyskusji na ten temat między klubami nie było, prawda? W sumie nie dziwię się, bo gdyby sypnęło wam się magico-trio-ataka, to Bojan też się przyda.
Ty chyba jednak czegoś nie rozumiesz. Nikt nie pisze, że Alves chce takich pieniędzy jakie oferuje City bo tak nie jest. Doskonale wiemy ile chce - 7 baniek na sezon. Barcelona oferuje 4 czy 5 mln. Alves może zatem wybrać - 5 mln od Barcelony albo 9 (?) od Manchesteru City.Jarzinho pisze:O City mówiło się, że zaoferują mu 9 mln, Dani chce 7, więc pisanie, że Alves chce pieniędzy jakie zaoferują mu Anglicy jest nieprawdą. Nie wiem jaką kwotę oferuje mu Sandro, ale agent Brazylijczyka nie bierze za argument plotek o pensji jaką może otrzymać jego klient z City, bo jak widać aż takich pieniędzy nie chce.
Jeżeli potrzebuje regularnej gry to musi odejść. Proste. Jeżeli może być dobrym jokerem to niech zostanie. Jest bardzo młody, ale zatrzymał się w rozwoju i nie ma tego jak pchnąć dalej. Trudno znaleźć dobre rozwiązanie tej sytuacji. Przed nami druga część sezonu i pewnie będzie miał jeszcze swoje szanse. Jeżeli dalej będzie słabo to ja bym szukał jakiegoś napastnika na ławkę a Bojana wypożyczył żeby zobaczyć jak się będzie spisywał grając regularnie.Jarzinho pisze:Być może on potrzebuje regularnej gry, bo jak taką dostaje potrafi ją dobrze wykorzystywać. 10 - 15 minutowe epizody niespecjalnie mu pomagają, nawet jeśli dostanie w CdR zaraz większe minuty.