Co do meczu to co. Tego się spodziewałem szczerze mówiąc. Widzieliśmy z Wigan jak gra taka jedenastka i tutaj było podobnie. Diaby bez formy, nie grał tak długo, wrócił na 20 minut i znowu nie grał. Dobrze, że we wtorek Everton i będzie normalna jedenastka z Songiem, Wilsherem i Cesciem w środku. Arszawin mi się podobal, naprawdę coś ciągnął i rzeczywiście wyglądało to tak jakby mu się chciało ale nie wszystko jeszcze wychodziło. Wierzę, że będzie lepiej.
Co do Squillaciego, nie będę się wdawał w dyskusje czy powinien byc red czy nie, bo opinie są podzielone a mnie to wisi. Zastanawia mnie tylko czemu Wenger mówi, że 3 tygodnie. Przecież to był faul taktyczny a za takie jest 1
Jeszcze jedno co do kontuzji i Barcelony - mam nadzieję, że Wenger nie wrzuci ledwo gotowych Samira i Vermaelena na Barcelone. Oby wyciagnal wnioski z poprzeniego sezonu vel. Gallas i Cesc. Jak beda nie do konca gotowi to i tak pewnie za duzo nie zmienią a tak przynajmniej wroca na lige i nie bedzie ryzyka wiekszej kontuzji.
W piątej rundzie mamy... Leyton Orient. Zaraz wpadnie miguel i bedzie pieprzyl ze mamy farta