Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 30 sty 2011, 22:49

Kamil232 pisze:Patrząc na wtopy transferowe Guardioli gdzie 70 milionów wydał na Zlatana i tego Ukarińca to jestem ciekaw jaki inny klub pozwoliłby sobie na to by umoczyć w ciągu roku 70 baniek, a nadal mieć genialny zespół?
Skąd on takie pieniądze wziął, czyżby od swoich przyjaciół z Kataru. :?: Inna sprawa, że Barca na nich straciła trochę mniej 10 mln na Chygre i jakieś 20-25 na Zlatana, jednak to swoją drogą.
Wyniki Barcelony w tym sezonie to także zasługa Mou i to piszę poważnie. On potrafi mobilizować zawodników Barcy, przywalił Villi to ten mu walnął zaraz 2 brameczki. Jedzie mocno na ambicjach pozostałych zespołów, pilkarzy, trenerów. Mobilizuje sędziów do lepszej pracy, już wcześniej pisałem jego przyjście utrzyma Barcelonę na wysokim poziomie, a kilka zespołów dzieki jego wypowiedzią teraz gryzą trawę, a nie czekają na wyrok. Ja tam go nie lubię, bo robi z Realu uciśnionego, wymyśla o jednych zasadach dla Realu a innych dla pozostałych, ale to jego mentalność i styl pracy. Do puki bezpośrednio nie uderza w Barcelonę, niech sobie żyje wg. tych przekonań.(Valdano poszukam, niechętnie przekopię fioletową stronkę, ale nie wykluczam, ze nagiąłem prawdę).

Wróć do „Hiszpania”