porównywanie takie sa dziecinne - i tyle - dzieciaki - myslałem ze wypowiadaja sie tu dosrosli ludzie....ale zapomniełem ze przecietny forumowicz ma 13-15 lat! Dobra - nieważne - nie masz 12 boś sie zalogował rok temu-login został a tera masz 13....nieważne!mathiasek12 pisze:watpie po pierwsze nie mam 12 lat a po drugie ja nie zakladam takich tematow i po trzecie to sam widzisz ten post jes dluzszy niz jedna linijkaAlkoholiko pisze:Zauważyłem na - nie tylko na tym - forum ze jak wymieniamy czasem jakiegoś zawodnika to zaraz jest porównanie jak gra w Championschip Menagerze! Po h*ja takie porównania - nie ma to wogole sensu, nie jest to wogole istotne i jest to bez znaczenia jak on gra w jakiejs grze! Jak dzieciaki graja w takie gierki, a dzieciak matiasek ma pewnie 12 lat - to bez takich porównań, - zenada....swoja droga to 12 latkowie co robia na takim forum? zakładaja tematy z di*y typu: Najlepszy czarnoskóry piłkarz lub kogo kupi Real madryt! Takich farmazoniarzy powinno sie usuwac z forum!!mathiasek12 pisze:co do tego pearson'a to nie wiem jak gra naprawde ale jak gralem celtikiem w fm-ie to mi wymiatal
PS: nie przeklnąłem ani razu więc nie banujcie!!![]()
tylko mowilem ze w grze gra dobrze jak inni tak mowia to jakos nic do nich nie masz
Kto ogląda lige Szkocka? Podajcie jakiś obiuecujących bramkarzy, młodych....bo widze ze Szkoci nie maja wogole jakiś dobrych nastepców Leightona! Czy Sullivan jeszcze gra w kadrze ?