Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Polscy kibice

Post autor: MENDEZ » 31 sty 2011, 21:11

Bienias pisze:
Skontaktowała się z nami kobieta, mieszkanka okolic Poznania. To ona jest na nagraniu z rodziną.

Oto jej relacja: - Poszliśmy na mecz z siostrą, szwagrem i naszymi dziećmi. Staliśmy na trybunie nr 2 [zajmowanej przez najgłośniejszych kibiców], bo na te miejsca mieliśmy bilety. Chodziliśmy już z synami na mecze Lecha, zawsze w klubowych szalikach, bo chłopcy dopingowali "Kolejorza". Tym razem poszliśmy w strojach Polski, bo grała reprezentacja. Byłyśmy z dziećmi w toalecie, a szwagier czekał na trybunie. Siostrzeniec krzyknął: wujka biją! Zeszłyśmy na dół, na trybunę, a tam trwało już zamieszanie. Szwagier był popychany i opluwany. Ten pan z filmu [Krzysztof Markowicz] krzyczał na nas: wyp... stąd, jak chcecie się malować i przebierać, to na innej trybunie. A potem splunął siostrze w twarz. Zaczęli nas wypychać w górę. Krzyczeli na nas: "Śmieci". Na długo przed końcem meczu uciekliśmy do domu ze strachu, że to nie koniec agresji.
Pozdro Mendez. Chciales prawdziwa wersje to ja masz. Pewnie Litar cos tam wymsyli dla swoich wyznawcow, ale prawda jest taka ze oplul kobiete.

Cloner gosciu byl pijany i najebany? Widze że Cloner ma specjalne zdolnosci - potrafi wyczuc chuch przez monitor :lol:

:roftl3: To jest prawdziwa wersja ? :lol: Specjalnie nie odpisywałem, bo żal było wcześniej. Również dlatego czekałem bo mamy nowy materiał, a właściwie ten sam (nagranie monitoringu), ale trwające znacznie dłużej i ma to kluczowe znaczenie.
Och, jaki piękny artykulik, jak go teraz sobie czytam... zacznijmy od wypowiedzi drugiej strony, czyli litara z forum WL:
Proszę obejrzeć CAŁY zapis z monitoringu i potem proszę o komentarz ludzi, którzy "kamieniowali" mnie za "oplucie kobiety" i "wyrzucenie rodziny z trybuny".
Proszę obejrzeć dokładnie.
Dziwnym trafem wyborcza wrzuca to przed jutrzejszą konferencją prasową, na której mieliśmy wyjaśnić pewne kwestie.
Dlaczego od razu nie pokazano całego zapisu?
Dlaczego różnym ludziom, od których chciano uzyskać komentarz pokazywano "cały materiał", który miał 7 czy 8 minut?
Ludzie, którzy faktycznie widzą tam plucie w kobietę są śmieszni. Co jest większym dowodem ? litar wyraźnie zaprzecza jakoby opluł kobietę, zresztą nie tylko on. Czy można ufać kobiecie, która udzieliła tego wywiadu, skoro w jej wypowiedzi są kłamstwa ? Zaraz przytoczę jakie.
Zatem mamy opinię dwóch stron (o ile ten wywiad jest autentyczny, a nie wyreżyserowany) + opinię świadków. Ale tu każdy może powiedzieć swoje "ale" natomiast obraz nie kłamie - na kamerze nie widać, by opluł kobietę i to wyraźnie, co już przytoczyłem w tym wątku parę razy, lecz oczy "obiektywnych" raczą widzieć inaczej, cóż już podałem dwie rady dla tych osób :lol:

Obraz nie kłamie. Idźmy więc dalej. Kobieta mówi, że zaczęli ich wypychać z trybun :lol: . Zobaczcie sobie ten 15-sto minutowy filmik i oceńcie sami... śmiech na sali... prawda panie Bienias jest taka, że nikt ich nie zaczął wyganiać. Stali sobie spokojnie, nikt ich nie nękał i po paru minutach sami zaczęli kierować się w górę.

No a uciekanie do domu po meczu z kilogramowym klockiem w majtasach to już piękne puszczone wodze fantazji :lol: :lol: :lol:

Pozdro Bienias. Chciałeś prawdziwą wersję to ją masz. Pewnie Twoja GW coś tam wymyśli dla swoich wyznawców, ale prawda jest taka, że nie opluł kobiety.

Dziękuje, już mi lepiej :lol:

Wróć do „Polska”