Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post autor: Alkoholiko » 12 kwie 2005, 15:49

RoRo pisze:
Alkoholiko pisze:TOLDO: Podobno ma odejść do Arsenalu...jednak myśle ze Wenger go nie kupi bo ma już swoje lata...Toldo raczej i tak odejdzie, a jego miejsce zajmie Julio Cesar !
FONTANA: Chyba po sezonie zakonczy kariere albo odejdzie...jeszcze w jakimś średniaku Serie B by się przydał!
CARINI: Jak w koncu grać nie zacznie to będzie to stracony-wielki-talent! Niech jak najszybciej odejdzie! Musi grać! Najlepiej w Hiszpanii!
CORDAZ: Melodia przyszłości - nie wiem jak gra, ale chyba jako trzeci bramkarz sie nadaje narazie!
CORDOBA: Podobno ma oferte z Realu - niech idzie, w Interze już nic wiecej nie osiagnie - najlepsza liga dla niego to Francuskeea lub Hiszpanska!
BURDISSO: Wielki talent - myślałem ze bedzie grał w podstawowej 11, ale jeszcze przyjdzie czas dla niego!
J.ZANETTI: Stalowy człowiek...nie widze go z żadnym innym klubie! Jeszcze z rok może być z niego pożytek!
MIHAJLOVIC: Dobrze wykonuje rzuty wolne, ale na Inter to on za stary chyba jest...niech zakonczy kariere w Sampdorii - kiedyś przecież tak grał!
ZE MARIA: Dla mnie w solidny zawodnik, ale za słaby na Inter!
FAVALLI: Powinien zostać, rutyniarz zawsze się sprzyda!
MATERAZZI: Niech zostanie - reprezentacyjny obrońca...będzie z niego porzytek!
GAMARRA: Totalna pomyłka, zawodnik=zapchajdziura...niech wraca do AEK !
COCO: Szkoda mi go - ciagłe kontuzje....podobno ma odejść do Parmy, moim zdanim powinien zostać i powalczyć o miejsce!
EMRE: Chyba odejdzie bo ma propozycje z ManU. Marnuje sie w Interze!
C.ZANETTI: Powiem tak - jam kibic Juve - jak Inter chce go oddać to my go bierzem w zamian za Giannichedde!
VAN DER MEYDE: Marnuje sie -0 on stworzony jest do gre na wyspach! Newcastle i ManU. sie pytało w lato o niego! No i Ajax wchodzi w gre!
DAVIDS: Chyba odejdzie - Roma lub Ajax - oby nie wrócił do Juve!
KILY GONZALEZ: Jestem za tym zeby zmienił klub bo wyjdzie mu to na dobre, z Valenci pewnie Vicente odejdzie wiec by miał miejsce na lewej stronie! A moze Cuper sciagnie go do Mallorci?
CAMBIASSO: Zawodnik solidny, ale w Interze na ławke - chodz po przejsciu z Realu zrobił postepy!
KARAGOUNIS: Niech wraca do Grecji...
STANKOVIC: Niech zostanie - świetny, szybki zawodnik!
REBECCHI: Hmm..nie wiem jak gra, ale lepiej dl;a niego jest zeby gdzies sie ograł bo w Interze miejsca pewnego nie wywalczy!
CRUZ: Odejdzie napewno....w przecietnym klubie bedzie miał pewne miejsce w ataku, ale nie w Interze!
ADRIANO: Jak Chelsea lub Real nie wyrwie go Interowi to wyjdzie to na dobre....i Adriano i Interowi....Powinien zostać!
RECOBA: Niech odejdzie...on poprostu w Interze sie wypalił - Hiszpania czeka na niego otworem!
MARTINS: Talent może i wielki ale dopóki Vieri i Adriano sa w składzie to on nie wyjdzie w podstawowej 11 !
VIERI: Podobno ma odejść....wielki klub go już chyba nie kupi! Niech odejdzie!

Julio Cesar
J.Zanetti - Burdisso - Materazzi - Maxwell
Stanković - Fiore - De Rossi - Langella
Adriano - Montella
No i po co ty to piszesz ?? :roll: :roll: :roll: :roll:

ps..
RoRo , a Ty myslisz , ze jak by zagral Martins to by nie strzelil? Cruz byl jedynym napastnikiem w meczu z Bologna i gdyby nie On to ktos inny by strzelil. Pozdr
No ale strzelil i naleza mu sie brawa :D:D:D:D Ja go tam lubie :P

pozdro
pisze to po to zeby...głupi miał zagadke...o - żeby se posta nabić - i co ? zagieło?

Napisałem co sądze o dróżynie Interu w temacie o tejże właśnie dróżynie!!!!

Wróć do „Włochy”