Ale mnie teraz Wkur....... poprostu was nie rozumiem co macie do Hip hopu sam tworze ta muze wkrutce będe wydawał płyte. wiem że będzie ja słuchało najwyrzej 2000 ludzi ale dzięki niej mam szanse wyrazić to co czuje bo po to jest hip Hop żeby powiedzieć stop wielu żeczom które mi nie pasują i które chce zmienić. Moff napisałeś o kilku zespołach takich jak Dela Suol powiem ci że słuchałem ich tak samo jak Fredro stara Dj Mugga czy Onyxa jednak to nie to co Polski Hip hop !! Są to początki jest to Stara szkoła Hip Hopu ale wkoncu wszytko sie musi zmienić. Moim zdaniem powinienes przesłuchać kilka płyt takich jak Liber - Bukmacher czy wszytkie płyty O.S.T.R. jeśli to ci nie wystarczy sciagnij sobie powiedzmy Flexipa który ma naprawde rozkminkowy rap. Bo masz K.... płytkie myślenie sam napisałes że nie słuchasz Hip Hopu to po co o nim piszesz !!! Rap się zmienia na dobre i jest lepszy od Kalibra Liroya Karamby czy Nagłego Ataku spawacza !! Hip Hop odgrywa wazna role w moim życiu i zadne półgłówki nie beda mi pisac ze słucam tego tylko dlatego bo jest taka moda !! Kij wam w D... słuchajcie sobie co chcecie ale nie wypowiadajcie sie na temat na który nie macie pojęcia !! P....... wasze płytkie myslenie nienawidze metalu np ale nie mówie że słuchasz tylko dlatego bo na twoim osiedlu sa sami brudasi !! Ja to toleruje widocznie wy nie umiecie.
Pozdrowienia dla Pumy gdyż Rap łaczy ludzi !!
Mała poprawka czsami pisze że słucham Hip Hopu. Jest to bład rzeczowy słucham rapu Bo Hip hop t Kultura niezwarzajcie na to uwagi !!
Ps. Denerwuja mnie takie wypowiedzi i Moff jak czujesz sie Gentelmenem to przeproś Pume. Że jestes moderatorem to nie znaczy że mozesz obrazać innych ludzi i podwarzać jej poglądy.