Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Mates » 02 lut 2011, 10:41

Nebula RN pisze: Jestem pewien, że spokojnie przejdziemy Anglików, Spurs to nie Barcelona i są jak najbardziej do ogrania.
Na pewno są do ogrania, ale z tym, że spokojnie ich przejdziemy to bym aż tak pewien nie był. Oglądam ich w miarę regularnie i na prawdę wyglądają na więcej niż solidną ekipę. Mają rewanż u siebie co daje im niewątpliwy handicap. Mają niezwykle silne skrzydła, co w połączeniu z naszymi słabymi bokami obrony musi budzić nasz niepokój. No i te kontuzje co nas meczą niemiłosiernie :roll:
Naszą przewagę widzę w ogromnym doświadczeniu naszych graczy, co w LM jest istotne oraz w tym, że jednak mamy wielkie indywidualności w drużynie, które same mogą rozstrzygać o losach meczu (w sumie Tottenham też takie ma, ale nasi są lepsi;p). Coraz lepiej gramy w obronie a Anglicy w ataku mają takie tuzy jak Pawliuczenko czy Crouch. W ogóle jak to jest możliwy, że mając tak wyrównany i silny skład, szczególnie pomoc, w ataku biegają takie kołki.
Tak, że z tym optymizmem nie można przesadzać. Poza tym, nie wiem jak wy, ale jak wyżej cenie w tym sezonie scudetto. Tak dawno go nie wygraliśmy, że już prawie zapomniałem jak smakuje zwycięstwo w Serie A.

Wróć do „Włochy”