Zapomina o szacunku do rywala ? Nikt nie zapomniał o szacunku do rywala pokonali nas ale to Chelsea jest aktualnie mistrzem kraju i w dodatku w ostatnich 5 latach wygrywaliśmy na stadionie Sunderlandu.red85 pisze:No już się trzęsę![]()
Wystarczy, że cfc wygra kilka meczów i o szacunku do rywala kolega zapomina i nie mam na myśli teraz United. A do tego jeszcze głupawo się napina. Kajo i wszystko jasne.
Słowa "nie taki Sunderland straszny jak go rywale malują" mówiłem do tych mówili że będą zdziwienie jak Chelsea coś ugra na terenie Sunderlandu. Nie miałem na myśli żadnego braku szacunku do rywala itd.
Kamil232 pisze: Dzisiaj 3 fajne spotkanie Arsenalu z Evertone, United z Villa i Sunderalnd z Chelsea...a jutro nic ciekawego
Dzisiaj jedynym ciekawym spotkaniem może być Liverpool, Suarez został zgłoszony do składu na mecz i pewnie zacznie od 1min więc jestem ciekawy jak zacznie przygodę z Pl w dodatku LFC ma atut własnego boiska i grają ze Stoke więc jak dla niego to chyba wymarzony czas na debiut.fieldy pisze:też na to dziś marudziłemdo tego 4 mecz, WBA - Wigan, gdzie ma Vela zagrać i też bym chętnie zobaczył, a jutro nic ciekawego.
Ja ma w opcji jeszcze Bolton ze względu na Sturrdige i Fulham z powodu Kakuty ale jak bym miał zagrać to jakieś 15min w końcówce. Wczoraj streaming był w biednej jakości więc nie spodziewam się rewelacji co do Fulham i Boltonu