Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Polscy kibice

Post autor: bartbuks » 02 lut 2011, 22:09

Loker pisze:Bartku łap
Dzięki. Miałem właśnie obejrzeć teraz jak wróciłem do domu, więc dzięki za gotowca :beer:

Na spokojnie zapoznałem się. Ewidentnie widać, tak jak MVB napisał, że koleś pluje na kobietę. Brawo! Chyba nie ma co dyskutować nad tym czy to prawda, czy nie.
cloner pisze:To był moment, jak tego kolesia opluł, ona stała trochę z boku, inna perspektywa kamery.
Z każdym postem się pogrążasz. Widzę, że jesteś z tych, co jak plują im w twarz, to mówią, że deszcz pada. Piszesz mi, że mam papkę w głowie, bo ITI i GW wyprała mi mózg. Potem, że sam czytasz GW, bo macie fantastycznych dziennikarzy sportowych. Wiesz co? Kupowanie GW dla sportu jest tak samo trafnym pomysłem, jak kupowanie Twojego Weekendu dla horoskopu.

Może my na Mazowszu jesteśmy jacyś inni, dziwni, ale jeżeli Ty jesteś przykładem Ślązaka, to bez sentymentu możecie stworzyć sobie nowe państwo. Nawet poprę wasz pomysł walko o autonomię. Jednym zdaniem - coraz bardziej zaczynasz przekonywać mnie, że jesteś chorągiewka na wietrze. Zależy od której strony zawieje.

Wróć do „Polska”