Hip Hop/Placebo

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post autor: Moff » 23 cze 2004, 8:41

chicken_ns pisze:poprostu was nie rozumiem co macie do Hip hopu sam tworze ta muze wkrutce będe wydawał płyte.
Gratulacje 8)
chicken_ns pisze:Moff napisałeś o kilku zespołach takich jak Dela Suol powiem ci że słuchałem ich tak samo jak Fredro stara Dj Mugga czy Onyxa jednak to nie to co Polski Hip hop !! Są to początki jest to Stara szkoła Hip Hopu ale wkoncu wszytko sie musi zmienić.
Tak jest to prawdziwa zajawka, nie robiona dla kasy i sławy, to nie była komrecja, to był undergrund :!:
chicken_ns pisze:Moim zdaniem powinienes przesłuchać kilka płyt
Jak chcesz wiedzić to ja przesłuchałem mase płyt hip hopowych, w tym Polskich :idea:
chicken_ns pisze:Liber - Bukmacher
Tego nie chce słuchać :P
chicken_ns pisze:czy wszytkie płyty O.S.T.R. jeśli to ci nie wystarczy
Słuchałem Ostrego jak chcesz wiedzieć...
chicken_ns pisze:sciagnij sobie powiedzmy Flexipa który ma naprawde rozkminkowy rap.
Komercyjny shit :roll:
chicken_ns pisze:Bo masz K.... płytkie myślenie sam napisałes że nie słuchasz Hip Hopu to po co o nim piszesz !!!
Słuchałem przez dłuższy okres czasu :!: Więc ty mi nie pisz ,że ja się na tym nie znam, po prostu odcinam się od komercji :!: Po za tym może ty jesteś płytki ja nie wiem, ale ja wiem ,że płytkeigo myślenia nie mam, byłem w tym świadku kiedy to nei była szopka dla kasy więc swoje wiem, tylko nie pisz mi tu o Ziomach i blokowiskach :lol:
chicken_ns pisze:Denerwuja mnie takie wypowiedzi i Moff jak czujesz sie Gentelmenem to przeproś Pume. Że jestes moderatorem to nie znaczy że mozesz obrazać innych ludzi i podwarzać jej poglądy.
Nie czuje się Gentelmenem i nie mam zamiaru przepraszać pumy :roll: Wyraziłem swoje zdanie, wiesz on podał bardzo komercyjne teksty utworów, to co leci w tv jest ok ?!? To co w TV to jesy extra ?!? To co leci w tv to jest to co ma dzianą wytwórnie ... :roll:

"To ten styl jest najlepszy co się sprzedjaje ?!? Ciągle wiary w to nie daje :!: "

Możesz zapodać swoje utworki które mają być na cd, może ty tworzysz coś z zajawką i chęcia ,a nie dla kasy... Mam nadzieje ,że z ciebie też nie jest chojrak co nagrał płyte w 4tygodnie i na prwdę długo nosi szerokie spodnie :roll:

Peace all REAL people :!:

Dance like a Jungle Style :P

beckhs pisze:Moff, wukorzystujesz swoją pozycję. To Ty zacząłeś najeżdżać na Pume, a chciałeś jemu (j) dać ostrzeżenie.
Pokaż mi ten moment jak jej chciałem dać ostrzeżenie :!: :?: :!:

Zastanów się co piszesz :!:

Po za tym nie wykorzystuje tego ,że jestem modem, jak chcesz to się go wyżecze na rzecz innegousera i będziemy sobie robic jazdy na forum :!: Chcesz ja jestem otwarty na propozycje :twisted: 8)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”