Gratulacjechicken_ns pisze:poprostu was nie rozumiem co macie do Hip hopu sam tworze ta muze wkrutce będe wydawał płyte.
Tak jest to prawdziwa zajawka, nie robiona dla kasy i sławy, to nie była komrecja, to był undergrundchicken_ns pisze:Moff napisałeś o kilku zespołach takich jak Dela Suol powiem ci że słuchałem ich tak samo jak Fredro stara Dj Mugga czy Onyxa jednak to nie to co Polski Hip hop !! Są to początki jest to Stara szkoła Hip Hopu ale wkoncu wszytko sie musi zmienić.
Jak chcesz wiedzić to ja przesłuchałem mase płyt hip hopowych, w tym Polskichchicken_ns pisze:Moim zdaniem powinienes przesłuchać kilka płyt
Tego nie chce słuchaćchicken_ns pisze:Liber - Bukmacher
Słuchałem Ostrego jak chcesz wiedzieć...chicken_ns pisze:czy wszytkie płyty O.S.T.R. jeśli to ci nie wystarczy
Komercyjny shitchicken_ns pisze:sciagnij sobie powiedzmy Flexipa który ma naprawde rozkminkowy rap.
Słuchałem przez dłuższy okres czasuchicken_ns pisze:Bo masz K.... płytkie myślenie sam napisałes że nie słuchasz Hip Hopu to po co o nim piszesz !!!
Nie czuje się Gentelmenem i nie mam zamiaru przepraszać pumychicken_ns pisze:Denerwuja mnie takie wypowiedzi i Moff jak czujesz sie Gentelmenem to przeproś Pume. Że jestes moderatorem to nie znaczy że mozesz obrazać innych ludzi i podwarzać jej poglądy.
"To ten styl jest najlepszy co się sprzedjaje ?!? Ciągle wiary w to nie daje
Możesz zapodać swoje utworki które mają być na cd, może ty tworzysz coś z zajawką i chęcia ,a nie dla kasy... Mam nadzieje ,że z ciebie też nie jest chojrak co nagrał płyte w 4tygodnie i na prwdę długo nosi szerokie spodnie
Peace all REAL people
Dance like a Jungle Style
Pokaż mi ten moment jak jej chciałem dać ostrzeżeniebeckhs pisze:Moff, wukorzystujesz swoją pozycję. To Ty zacząłeś najeżdżać na Pume, a chciałeś jemu (j) dać ostrzeżenie.
Zastanów się co piszesz
Po za tym nie wykorzystuje tego ,że jestem modem, jak chcesz to się go wyżecze na rzecz innegousera i będziemy sobie robic jazdy na forum