Hip Hop/Placebo

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post autor: Moff » 23 cze 2004, 10:06

Drum and Bass jedyna religia która nie kłamie :!:

Ja ci powiem ,że muzyka dobra i ambitna wcale nie musi byc modna i popularna :!: Przykład to Drum and Bass, w UK muzyka bardzo znana z największą sceną tego rodzaju muzyki lecz nie jest to muzyka komercyjna, zwłaszcza w Polsce gdzie 90% młodych ludzi nie wie co to D'n'B 8) Muzyka undergandowa która już długo ,długo trwa 8) Jednak się nie sprzedała, nie jest komercyjna, czemu, bo jest zbyt skomplikowana :!: Ludzie jej nie rozumieją .... Żeby nie było ,że znowu wbijam na hip hop, ale te podkłady w hip hopie :roll: w kółko to samo :-/ Cały kawałek na tym samym leci, ten sam beat, ten sam bass, ta sama stopa i rytm :roll: Ja ci powiem ,że disco polo na tej samej zasadzie jest tworzone :roll: Jednak podkłady hip hopowe są bardziej skomplikowane niż w disco polo gdzie tempo 250 i jazda :roll: No ale np. podkłady hip hopowe nie mają nawet szans w porównaniu z dnb, dnb podkłady są o kilka klas wyżek, dnb jest testerem możliwości sprzętuy, każda nowinka jest przetestowana w dnb, jak się przyjmine w dnb to się przyjmie w każdym inny mrodzaju muzyki...

Co do MC, mc w hip hopie nawija o czym chce, jak chce....Może nawijać spokojnie powoli o życiu które się toczy, Master of Cermony w dnb nie nawija powoli, nawija cały czas dobry freestyle, w dnb nie ma słabych MC jak jetseś słaby to ci odrazu mówia papa... Akurat wiem bo moim znajomym jest najlepszy mc w pl jeżeli chodzi o dnb, do takich podkładów nie da się nawijać o byle czym i byle jak, uwież mi, ale DnB to wyższa szkoła jazdy do której hip hopowi dużo brakuje, nei ilość sprzednaych pły się liczy a jakość :idea:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”