Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: rkoeman » 08 lut 2011, 14:32

RealFan pisze:Napisał człowiek, którego wypowiedzi są najbardziej obiektywne na forum.

Tak czy inaczej ta wypowiedź nie jest tak bardzo pozbawiona podstaw jak chce się to przedstawić w pewnych kręgach, a o Cristiano czysta prawda, ale serio nie mam zamiaru wracać do tego tematu.

Udowodniłeś jak mało wypowiedzi Mourinho o Barcelonie czytałeś/słuchałeś. Może tylko udajesz. Nie wiem. Twoja sprawa.
drogi realfanie - znam cie z forum pilka.pl od jakiegos czasu. kibicujesz realowi i masz inne spojrzenie na pilek ale jednak nie uwazalem cie nigdy za osobe z ktorej mozna by sie smiac czy uwazac za - przepraszam za slowo - glupia

ogladasz i barcelone i real i interesujesz sie tym co sie dzieje w hiszpanii

dlatego ze zgroza widze co slowa takiego mourinho, apele cr'a i otoczka wokol klubu zaczynaja robic. wasz trener w jawny sposob nawoluje do innego traktowania najlepszego pilkarza swiata jakim jest messi i polowania na jego nogi. juz raz zakonczyl kariere sedziego friska. mam nadzieje ze pilkarze zawodowi sa madrzejsi i nikt nie podnieci sie niezdrowo slowami waszego trenera i jakis ramos czy arbeola nie przerwie kariery naszego pilkarza. ale na to sie zanosi w kontekscie finalu pucharu krola 3 dni po gd. to jest zalosne i przykre ze rywalizacja sportowa na tak wysokim poziomie schodzi na psy przez glupie wypowiedzi jose oraz jego siepaczy

Wróć do „Hiszpania”