RoRo pisze:Nie wiem czemu w twoim skladzie jest Gustavo Nery bo on nic nie pokazal na Copa America ale cozAlkoholiko pisze:Pamietacie takiego młodego - bardzo dobrego bramkarza Brazylijskiego - kilka lat temu grał jeszcze z Romario w Vasco da Gama - nazywał sie Helton !!! Gdzie on teraz gra - myślałem że będzie grał w jakimś dobrym klubie Europejskim, a tymczasem gdzieś zaginął!
Kto wie co z nim się działo po tym jak - przestał być bramkarzem VdG ?
Julio Cesar
Belletti - Luisao - Juan - Gustavo Nery
Ronaldinho - Juninho - Kaka - Lincoln
Adriano - Robinho
rezerwowi
Dida, Vagner Love - Maicon, Cris, Lucio, Maxwell - Mancini, Gilberto Silva, Edu, Carlos Alberto - Luis Fabiano, Julio Baptista:P Moze nie mial wtedy formy ....
Na łąwce jest Vagner Love ... przeciez jest tylu napastnikow Brazylii a ty dajesz jakiegos przecietniaka co podczas Copa gra na rezerwie i wogole nie weszedl .....
Nie wiem czy dobry pomysl na Ronaldinho na prawym skrzydle .... nie lepiej zmiaenic go z Kaka pozycjami ??
Aha i Dida w bramce bo Julio Cesar dopiero co sie pokazal a ty go juz do pierewsze jdeensatki dajesz
pozdro
GUSTAVO NERY zagrał ba CA wysmienicie, był jednym z najlepszych lewych obronców na tej imprezie - drugi po Sorinie!
Vagner Love to nie golkiper?