Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: bartbuks » 10 lut 2011, 16:53

petrdcm pisze:Czy to ten sam człowiek który wywinął numer innemu związkowi uciekając w trakcie jakiegoś turnieju? Tzn. rezygnując z selekcji z podkulonym ogonem?
Bo to jeden selekcjoner zrezygnował z posady w trakcie ważnego turnieju?
Wilmore pisze:Daj spokój, to nie mundial, tu nie dostaniesz Tunezji.
To wiem, ale sam kumasz piłkę. Pomagają nam ściany, jakiś przeciwnik złapie głupie czerwo, sędzia gwizdnie karnego z kapelusza i tyle. Zdobędziemy 3 pkt na :witam: i potem jakoś może się uda. Prawda jednak jest taka, że 16 ekip na Euro to nie jest kpina. Prawdę mówiąc w meczach o punkty z pierwszej 25 europejskich reprezentacji z rankingu FIFA jest w stanie nas grzmotnąć ot tak. Euro pokaże...
Wilmore pisze:Zresztą, co ja tu piszę. Znajomi się zabijali o materiały czy nagrania z treningów Holendra, część traktowała go jak boga i za wszelką cenę chcieli uzyskać dostęp do jego wiedzy, ciekawe, że kibic mający z piłką kontakt tylko przez młyn/telewizor odbiera go zupełnie inaczej...
Trafiłeś w samo sedno. Widziałem treningi w wykonaniu wielu szkoleniowców, miałem też przyjemność obejrzeć beenhakkerowskie treningi. Ci co widzieli to widzą o co chodzi. A niektórzy szczekają, wieszają psy i myślą, że jak przekleili tabelę z eliminacji to mają rację. Trochę pokory i zainteresowania. Ja rozmawiałem z kadrowiczami i wiem jakie mają zdanie na temat treningów Leo, a jaki na temat zajęć u innych szkoleniowców.

Wróć do „Polska”