Wilmore pisze:...niż do najlepszych ostatnich lat, jak Leo i Janas...
Bez komentarza.Wilmore pisze:A gdzie ja powiedziałem, że stawiam Leo na równi z Janasem?
A później osiągnął world level nie awansując z jednej ze słabszych grup w następnych eliminacjach (nie mając już ułożonej drużyny po poprzedniku o czym już pisałem).Wilmore pisze:Leo osiągnął więcej (awans z trudniejszej grupy w trudniejszych eliminacjach) mając gorszy materiał piłkarski.
Gdyby inni wykazali się za wczasu krztą przemyśleń, to zapewne tabela była by bardziej korzystna.Wilmore pisze:...dostaniesz kontrę w postaci eliminacji do mistrzostw świata, bez krztyny przemyśleń na temat tych grup, bez przemyśleń na temat materiału piłkarskiego, klimatu wokół kadry.
... a kibice znów później wklejają takie tabele jak wyżej.Wilmore pisze:Znajomi się zabijali o materiały czy nagrania z treningów Holendra, część traktowała go jak boga i za wszelką cenę chcieli uzyskać dostęp do jego wiedzy, ciekawe, że kibic mający z piłką kontakt tylko przez młyn/telewizor odbiera go zupełnie inaczej... Nie, to chyba nie może wynikać z braku głębszej wiedzy o piłce i własnych przemyśleń, to byłoby zbyt proste.