To, że Barcelona ma tylu reprezentantów mi nie przeszkadza, przynajmniej w trakcie sezonu, bo oni nie wyglądają obecnie jakby potrzebowali odpoczynku. Wk... mnie to kiedy były powołania zawodników wracających z urlopów. Takie same postulaty musiałbym wysyłać w kierunku pozostałych trenerów, bo jeśli dobrze pamiętam 14 z 15 powołanych z Barcy zagrało w podstawowym składzie.tylerdurden pisze:"Brak rozwoju kadry" polegal na tym, ze zly Sinks smial powolywac zawodnikow Barcelony, zamiast dac im odpoczac, taka stala za tym aluzja, bo na ten "brak rozwoju kadry" powolywali sie kibice tylko jednej druzyny.
Brak rozwoju kłade na to, że w miejsce Puyola gra Albiol, sorry ale posiadanie takiego zawodnika na ławce mistrzów Świata i Europy to żenada, dla Hispzańskiej piłki. Nie ograniał nigdy tematu rperezentacji i robi to nadal. Wołabym zobaczyć kogoś młodego, który moze zaskoczy. Marchene i Albiola na co stać w wszyscy wiedzą(zaraz będzie, ze jadę po Realu). Zamykanie kadry w 23-25 zawodnikach zabija wg. mnie rywalizację, a Hiszpanie posiadają zawodników, którzy coś nowego mogą dać tej kadrze i wzmóc rywalizcję.