Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: majer13 » 10 lut 2011, 21:19

LubiePlacki pisze:Mam też nadzieję że Vidic zagra lepiej niż ostatnio bo on nam będzie chyba najbardziej potrzebny ze wszystkich.
A ja jestem jakoś pewny o Vidica - bardziej się martwię o drugiego z naszych stoperów ( Smailing, Evans lub Brown) i tu bym widział nasz największy problem na ten mecz - reszta drużyny (poza Raffaelem) juz ma dość duże doświadczenie jeśli chodzi o mecze z podwyższoną stawkę. Ciekawe też jak wyjdziemy w tym spotkaniu - 4-4-2 z Roo i Berba w ataku czy 4-5-1 przechodzące w 4-3-3 z Roo na jednym skrzydle jak to zwykle bywało przy meczach z mocniejszymi rywalami.City też pewnie zagra z jedynym Tevezem z przodu i może wyjść nam niezła kopanina w tym meczu. Ja osobiście chciałbym zobaczyć nas w ustawieniu 4-4-1-1 z cofniętym Rooneyem który będzie wspomagał pomoc i obronę gdy to City będą w osiadaniu piłki.

Ja nie mam życzeń co do przebiegu czy ostatecznego wyniku tego spotkania - ten mecz po prostu trzeba wygrać i tyle (nie ważne w jakim stylu i po jakim jego przebiegu)

Wróć do „Anglia”