Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 11 lut 2011, 1:19

aml pisze:to samo dotyczy Barcelony, PG tez moglby dac pograć Milito, Bojanowi czy Alcantarze, ale wowczas rekord DiStefano mielibysmy ciagle aktualny.
Barcelona mecze towarzyskie rozgrywa przeważnie przed sezonem, a z tego co pamiętam w takich meczach, jak i w CdR czy w meczach bez znaczenia Pep daje szansę występu rezerwowym, młodym... Nie specjalnie trafiłeś.
cru pisze:Jarzinho, a kto inny wg Ciebie powinien grac zamiast Puyola? Bo mi sie nic nie nasuwa poza opcja Ramos na srodek i Azpilicueta na prawa, ale to tez nie do konca. Albiol to nie jest i raczej nie bedzie klasa swiatowa, ale poziom solidny reprezentuje i o partaczenie bac sie raczej nie trzeba.
Już kiedyś napisałem, ze Ramos powędruje na środek w reprezentacji. Taka jest prawda, czy go lubie czy nie to wg. mnie on zajmnie miejsce powstałe po Puyolu. Nie wiem kto może zająć miejsce czy to Ramosa, czy Capdevili, bo nie licząc Arbeloi totalnie nikt nie dostaje szans. Monreal czy Azpilicueta(ten jest chyba obecnie kontuzjowany) coś tam dostali, ale czy ktoś o tym pamięta. Nie wiem dalczego tak nagle Sfinks zatrzymał się we wprowadzaniu nowych twarzy, przecież to on dał szansę wielu zawodnikom po Aragonesie: Llorente, Mata, Martinez, Pique, Pedro, Busquets, Navas, Pablo(powołany był takze Azpilicueta)itd. Teraz tego nowego dopływu wg. mnie bardzo brakuje.

Wróć do „Hiszpania”