Mi nie chodzi o ich wyniki tylko szkoda że nie będą zapewne grali tak jak dotychczas ... Pokaż mi gdzie wyśmiewałem się z RoyaKamil232 pisze:Osobiście mam to gdzieś jak się ktoś prezentuje, dla mnie liczą się wyniki. Wyśmiewanie się z Hodgsona który najpierw cudem uratował Fulham przed spadkiem, przejmując ich ja bodaj mieli 6 pkt straty do pozycji bezpiecznej, a potem z tej ekipy zrobił team który wywalczył 7 miejsce w lidze, a w kolejnym sezonie awansował do finału Ligi Europejskiej jest niepoważne.
Nie chcesz mi chyba wmówić że Fulham grało ofensywnieKamil232 pisze:Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Domniemuje, że wnosisz, że te dwa mecze Fulham były wyjątkami i w innych spotkaniach wygrywali po 1-0? A ja choćby pamiętam taki mecz z Arsenalem, gdzie gdyby nie bodaj Mannone to by Fulham spokojonie mogło prowadzić z 2/3-0 w spotkaniu u siebie do przerwy
PS Masz rację że jeśli chodzi o wyniki to zapewne się poprawią bo warsztat Roya jest kilka razy lepszy od Di Mateoo ale nie napisałem nigdzie że tak nie jest