Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 13 kwie 2005, 0:15

rebuzz pisze:Niggaz gdybys byl na takim meczu na takiej trybunie zrobil bys to samo , ja wiem bo ja bym wlasnie tak postapil ... byles choc raz w mediolanie ? wiesz jaka tam jest atmosfera na ulicach ? pewnie ze nie byles ... no to jedyne czym probujesz skatowac fanow interu to jakis twoj system wartosci .. oni maja inni , a ja bardziej sprzyjam im , proste ? nie podoba ci sie ? to nie .. zachowaj to do siebie .. ja sie im nie dziwie w ogole.
Przesadziłeś rebuzz i to bardzo w tym momencie :evil: :evil: :evil: Nie mam zamiaru tutaj bluzgać (a mam na to ochotę bo to ten fragment to dla mnie oszczerstwo) bo słowa takich ludzi jak Ty nie mają dla mnie żadnego znaczenia.
Nie byłem w Mediolanie i nie wiem dokładnie jaka tam panuje atmosfera i gówno mnie to obchodzi. Niech sobie w domu porzucają albo urządzą sobie walki w klatkach dla wyładowania frustracji i napięcia.
Ja próbuje skatować fanów Interu :roll: Absolutnie nie. Stwierdzam tylko, że Ci pseudo-kibice (jeśli wcześniej uraziłem normlanych kibiców to sorry) nie powinni mieć wstępu na takie imprezy jak LM.
Piszesz tu coś o moim systemie wartości :roll: ale nie wiem po co. Daruj sobie argumenty a w zasadzie zachowaj dla siebie bo nie mam zamiaru ich czytać nawet.
Owszem nie podoba mi się to i tak zostanie.
Tobie się podoba to ok. Pomogłeś mi wyrobić sobie zdanie o Tobie.

Chyba, że Dida bronił za dobrze i zasługiwał na dostanie racą :?:
Może pseudo-kibice Interu doszli do wniosku, że ich kochana drużyna nie ma szans więc po co kontynuować mecz :?:

Koniec rozmowy z Tobą jak dla mnie. Nie pisz bo nie odpowiem.

Wróć do „Włochy”