Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: rkoeman » 12 lut 2011, 14:57

tylerdurden pisze:
Killerbean pisze:
tylerdurden pisze:Czytanie ze zrozumieniem sie klania "Panie",albo nie przeczytales tego co podlinkowales, albo nie rozumiesz tego co napisal realfan, albo ja jestem slepy :)
nie pisz mi o czytaniu ze zrozumieniem lamo , jak sam nie jarzysz. Pisałem odnośnie katalońskiego pismaka, a nie biegu. Jak nie zrozumiał to do gimnazjum marsz.
Nie masz racji kolego, z prostego powodu, nie wykazales, ze to o czym pisal realfan, nie zostalo napisane przez "katalonskiego pismaka", bo przytoczone przez ciebie linki na temat badac prowadzonych przez naukowcow z La Corunii, w zadnym miejscu nie stwierdzaja, ze Messii jest szybszy z pilka niz bez niej (co intuicyjnie jest nielogiczne).
Nie bede wdawal sie z toba w pyskowki, bo to nie ma sensu, chcialem tylko wykazac, ze nie podales dowodu na to,ze realfan sie mylil.

Generalnie wczesniej rowniez "naukowcy" z Monachium prowadzili podobne badania, i wyszlo im, ze to jednak Roandlo jest szybszy nawet z pilka, warto wiec bo "badan naukowcow" zawsze podchodzic z dystansem ;)

mowisz o artykule brukowca o nazwie bild?

powazni naukowcy :jupi:

przeciez golym okiem widac ze ronaldo bez pilki zapierdala ze ho ho a gdy ma pilke przy nodze jest problem bo nie umie jej prowadzic tak jak to robi messi

ronaldo lepiej gra glowa, jest szybszy bez pilki oraz ma mocniejsze uderzenie (niekoniecznie lepsze). to wszystko w czym jest lepszy od leo

Wróć do „Hiszpania”