Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Tardelli » 12 lut 2011, 21:49

Nebula RN pisze:
mete pisze: Trzeba liczyć na remis w Rzymie i niespodziankę w wykonaniu Juve.
Lepiej liczyć na wygraną Romy mimo wszystko.
Najlepiej liczyć na siebie. :wink: Dzisiaj zrobiliśmy swoje. Robinho i Cassano w pojedynkę rozklepali Parmę, żywy dowód, że warto sypnąć czasem groszem w mercato. A Scudetto wygrywa się na równi takimi meczami jak tymi z Juve czy Inter'em.
Wilmore pisze:Coś się z naszym Michałem Aniołem dzieje złego, miał być drugi Maldini, grał w zeszłym roku KA-PI-TAL-NIE przez większość sezonów, w tym jest jednym z najczęściej krytykowanych piłkarzy przeciętnej primavery.
W tym wypadku jakiekolwiek porównania z Maldinim są nie na miejscu. Jak dla mnie Albertazzi nie zostanie nawet drugim Chamot'em :P Ilekroć widziałem go w jakichś sparingach czy meczach Azzurini chłopak grał po prostu drętwo, jakby miał związane nogi. Motoryka to dzisiaj podstawa, nawet u stoperów, na lewą flankę natomiast Michelangelo zupełnie się nie nadaje. Myślę, że prochu już nie wymyśli i wyląduje na poziomie oscylującym wokół Serie B.

Ely jest bardzo młody i jest wychowankiem Gremio, które słynie z pracy z młodzieżą. Może być ciekawie, szczególnie jeśli Thiago weźmie go pod swoje skrzydła i nieco poduczy. 8)

Wróć do „Włochy”