Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 13 lut 2011, 0:14

Kendo pisze:Witam . Był ktoś może na Camp Nou?
W kwietniu wybieram się do Barcelony i na pewno warto odwiedzic świątynie futbolu, stąd moje pytanie jaki koszt wejścia na sam stadion, bo dochodza do mne różne informacje. Słyszałem o 17 Euro a potem już o 9, a najlepiej się dowiedzieć z pierwszej ręki.
Za 17 euro będziesz miał całą wycieczkę, czyli obejrzysz filmik w okularach, ogarniesz szatnie, całe muzeum z historycznymi elementami (buty, koszulki, zdjęcia), miejscówki dziennikarzy no i wylądujesz przy samej murawie. Tyle mogę potwierdzić z własnych przeżyć, ale nie mam pojęcia co jest 'w ofercie' za 9 euro.

RealFan pisze:Sporting wystawił normalny skład i ma wolę walki, Preciado przed meczem dał to do zrozumienia już w mediach i od razu to inaczej wygląda.
Jezu RealFan...

Uprzedzam od razu, że nie czytałem wszystkiego bo nie mam czasu ani chęci, ale można by pomyśleć, że Mou zindoktrynował RealFana :o

Wynik kiepski, ale w porządku patrząc na grę. Jesteśmy zgodnie z planem w swoim najgorszym okresie i widać to okropnie. Widzieliśmy to w poprzednich spotkaniach (ilość strat, szarpane akcje, niewidoczni piłkarze) Widać to było już wcześniej, ale do tej pory jakoś udawało się wychodzić bez szwanku. Tym razem się nie udało i trzeba było stoczyć zażartą walkę o 1 pkt. Udało się nie przegrać i OK. Gratulacje dla rywali bo gra Barcelony zaskoczeniem nie jest. Kolejny rok uskuteczniamy tę samą filozofię przygotowań i dziwne jest tylko to, że dopiero dziś (wczoraj) słaba forma piłkarzy przełożyła się na gorszy wynik.

Zabawne jest, że taki RealFan uwierzy w wersję: Sporting tym razem wystawił pełny skład, tym razem walczył na całego i stąd taki a nie inny wynik. Magia Jose? RealFan jest w stanie nawet udowodnić jak to Sporting wykazał słabość Barcelony. Niech i tak będzie. Wszak zgodnie z planem wytyczonym wiele miesięcy temu znajdujemy się teraz w najgorszym okresie a więc to chyba dobry moment, aby nas atakować :lol:

Do roztrwonienia pozostało nam na szczęście aż 5 punktów. To bardzo dużo zważywszy na to, że za 2 tygodnie prezentować się będziemy dużo lepiej.

Wróć do „Hiszpania”