Nowa multimedialna czesc i Sandro przy wladzy to cena 17 euro zamienila sie na 19Mentor pisze:Za 17 euro będziesz miał całą wycieczkę, czyli obejrzysz filmik w okularach, ogarniesz szatnie, całe muzeum z historycznymi elementami (buty, koszulki, zdjęcia), miejscówki dziennikarzy no i wylądujesz przy samej murawie. Tyle mogę potwierdzić z własnych przeżyć, ale nie mam pojęcia co jest 'w ofercie' za 9 euro.Kendo pisze:Witam . Był ktoś może na Camp Nou?
W kwietniu wybieram się do Barcelony i na pewno warto odwiedzic świątynie futbolu, stąd moje pytanie jaki koszt wejścia na sam stadion, bo dochodza do mne różne informacje. Słyszałem o 17 Euro a potem już o 9, a najlepiej się dowiedzieć z pierwszej ręki.
o ofercie za 9 euro nie slyszalem.
Co do meczu to pierwsza polowa strasznie wygladala. Pique zostal ograny jak dzieciak. Dawno nie widzialem zeby ktos tak ogral Hiszpana. Nie szla nam gra tak jak powinna. Szkoda ze Ibi zadebiutowal w pierwszym skladzie w taki sposob i w takim meczu. W drugiej juz bylo lepiej ale nie udala sie wyciagnac wygranej ktora byla blisko.
Oczywiscie wielu z nas spodziewalo sie straty punktow. Niestety reprezentacje w srodku tygodnia odbijaja sie na nas paskudnie, a tym bardziej jak gramy na wyjezdzie. w kazdym razie rekord nalezy do FC Barcelony.
Nie do konca zgadzam sie z tym cyklem i kryzysem. Bo my od grudnia gramy slabiej z momentami bardzo dobrych spotkan.
Wynik remisowy ma to do siebie ze Real bedzie podwojnie zmotywowany i pewnie wywiezie 3 punkty z Barcelony