Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 13 lut 2011, 12:32

Wiadomo było, że Japończyk trafi do Feyenoordu, jeszcze zanim oficjalnie został piłkarzem Arsenalu. Zdaje się, że w tym sezonie jakąś umowę z nimi podpisaliśmy o współpracy.
Chłopak jest szybki i dobry technicznie, co prawda nie oglądam jego występów w Feye, ale ponoć robi świetne wrażenie. Liga holenderska po przyjeździe do Europy chyba jest najlepsza dla takiego piłkarza.

Zubar powinien wylecieć za ten faul na Robinie, miał już kartkę na koncie. Wenger mówi, że Robin raczej zagra z Barcą. Jeśli chodzi o ten mecz, to jak już wcześniej pisałem, nie napalam się na Ligę Mistrzów. Odpadnięcie byłoby nam na rekę (z mojego punktu widzenia), bo i tak mamy bardzo napięty terminarz, a jednak wygranie LM jest najmniej prawdopodobne, a jakies trofeum by się przydało.

Wilshere potrafi grac kapitalnie do przodu, nie tylko jeśli chodzi o rajdy, ale też potrafi świetnie podać. W tym sezonie jest ustawiany na innej pozycji i nie ma aż tylu okazji by pokazywać się w ofensywie, ale jak wymaga tego sytuacja, to może grać z powodzeniem jako ofensywny pomocnik. Sam jestem ciekaw gdzie on ostatecznie skończy grać. Jak dla mnie jest równie dobry na ofensywnym pomocniku, jak i w grze przed obroną.

Wróć do „Anglia”