Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 13 lut 2011, 20:13

Na lewym skrzydle w Villi gra Downing.Young gra podwieszonego pod napastnikiem zawodnika(coś jak VDV w spursach).Prezentuje się naprawde dobrze.Potrafi niezle rozegrac akcje, swietnie sobie znajduje przestrzen do gry, zawsze cholernie aktywny.Naprawde mi to imponuje, facet poza mieszaniem na flankach i dobrym dośrodkowaniem umie dużo wiecej niż można było sie spodziewać.Taki Bale ze względu na ogromne braki techniczne tak uniwersalny nie jest.
Nani-Valencia(mam nadzieje ze wroci do formy) na skrzydle, w obwodzie Park,Young oraz Giggs. Meczy jest sporo , dodatkowo Young może grać na pozycji parka który jest podwieszony za Rooneyem(tak zagrał na OT z MIlanem). Jestem jak najbardziej za tym transferem jesli mowa o normalnej cennie 15 mln funtów daje ze strzała. Dodatkowo wkoncu ktoś by u nas bił wolne na poziomie.

Drugim wzmocnieniem powinien być środek pomocy.Andi po 5 swietnych spotkaniach znowu gra swoje.Wszyscy to wiemy że przydałby się ktoś do środka o walorach ofensywnych.

---
Co do meczu, ciekaw jestem ile debilnych fauli musi zrobic Barry by dostać kartke, ja się naliczylem 3 na kartke a ten nic nie dostal.Bylismy minimalnie lepsi, po golu la City graliśmy już pisek.Gol zycia Roo nie mogł w lepszym momencie paść.

Wróć do „Anglia”