Bo u nas na tej pozycji go sobie nie wyobrażam my nie gramy czymś takim, nie dawno zresztą sam pisałeś, że VDV nie miałby u nas miejsca ze względu na charakterystykę, podobnie jest z Youngiem na tej pozycji.Tylko dlaczego nikt nie napisał na jakiej pozycji w tym sezonie gra Young?
Albo gramy dwoma napastnikami jeden cofnięty Roo, albo Berba, z rezerwowych Owen. Po sezonie z wypożczenia wraca Welbeck, który również myślę, że powinien być na tej pozycji próbowany. Albo gramy trójką w środku fizycznych którzy mają za zadanie zdominować środek pola. Gdzie ty tu widzisz Younga w której opcji?
Chyba wyraźnie napisałem o momencie w którym chcą go sprowadzić. W tej chwili by się przydał. Ale po sezone wróci Valencia, wróci z wypożyczenia Cleverley, będzie Nani, będzie Park i Giggs, jest pięciu, mało?ędzie 3 swietnych skrzydłowych plus pozyteczny Park oraz Giggs.Pytasz czy to duzo? Teraz musimy gra co tydzien Giggsem,musimy grac 1 skrzydlem i dawac na bok Roo bo Giggs w kadym meczu grac nie moze.Nani caly sezon bez opoczynku.W srodku pola mamy 4 graczy plus weterana rudego, sam mi powiedz czy to duzo?