Re: 1/4: Arsenal - Barca (31 III - 6 IV)

aml
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: 1/4: Arsenal - Barca (31 III - 6 IV)

Post autor: aml » 14 lut 2011, 17:36

Magnum pisze:
aml pisze:
Magnum pisze:Jesli uda sie zagrac na miare naszych mozliwosci bez spalenia psychicznego, nie wpuszczac glupich bramek i byc skoncentrowanym przez 90 minut to mysle, ze mozemy cos wywiezc.
Czyli jak przegracie to znaczyc bedzie ze nie zagraliscie na miare wlasnych mozliwosci, spaliliscie sie psychicznie, wpusciliscie glupie bramki czy tez nie byliscie odpowienio skoncetrowani? Szczesliwa ta Barcelona, sama nigdy własnymi siłami nie moze wygrac, zawsze to rywal oddaje jej zwyciestwo.
Jak mi pokazesz, gdzie tak napisalem, to potraktuje to powaznie

proszę:
Magnum pisze:Jesli uda sie zagrac na miare naszych mozliwosci bez spalenia psychicznego, nie wpuszczac glupich bramek i byc skoncentrowanym przez 90 minut to mysle, ze mozemy cos wywiezc.
więc: "Jesli nie uda sie zagrac na miare naszych mozliwosci bez spalenia psychicznego, wpuscimy głupie brami i nie będziemy skoncentrowaniprzez 90 minut to mysle, ze mozemy nic nie wywiezc.
//wyboldowane słowa dodałem jak przeciwstawne do twojej wypowiedzi.
Znaczy to tyle ze wg ciebie wynik jest zalezyny wylacznie od Arsenalu. A ja smiem twierdzic, ze to jaki padnie wynik zalezy wylacznie od Barcelony. Bo czy Arsenal zagra na 100% czy na 50% czy bedzie wpuszcac glupie bramki czy nie bedzie , to i tak nie znaczy nic przy tym jak zagra Barcelona. Bo na 100% Barcelonę zaden Arsenal nie wystarczy. Ot co.

Wróć do „Puchary Europejskie”