Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: bartbuks » 14 lut 2011, 21:50

czeher ja wkurzam się jak moja dziewczyna przełączy kanał na MTV. Tak debilnych programów nie mogę zdzierżyć... Jakby mój syn coś takiego wymyślił, to chyba bym go wydziedziczył, a potem wyskoczył z okna. A co do prezentów, to raczej nie wypożyczony. Powiem Ci coś, kiedyś pracowałem w jednym z salonów Audi. Takim podwarszawskim, gdzie nie sprzedawano pierwszym lepszym ludziom, lecz gwiazdom show biznesu, polityki itp, itd. No i kręciło się tam dużo nastolatków, gdyż właściciel miał córkę w wieku 18 lat. I wyobraź sobie, że co jakiś czas rodzice kupowali A3/S3 swoim dzieciom na urodziny. Samochód za 150 tysięcy zł, no więc nie dziw się zegarkowi za ponad 2 koła :D Taki gówniarz miał na sobie ciuchy warte więcej niż moja ówczesna pensja :D
czeher pisze:posiada ale .... Ronaldo jest tylko jeden .... Luis Nazario de Lima
Racja. Dla mnie Ronaldo też jest tylko jeden. Fenomeno jest z innej bajki, miałem 11 lat jak zobaczyłem go pierwszy raz. CR7 nie ma tak magicznego dryblingu, takiego lekkiego balansu. To nie ta półka. Ta lekkość z jaką ośmieszał wszystkich. On nie kiwał się, on omijał tyczki.

Ronaldo ze swojego sezonu na Camp Nou to był geniusz. Śmiem twierdzić, że gdyby nie odszedł, to może ominęłyby go te wszystkie kontuzje? Pamiętam, że byłem dumny z tego, że potrafiłem jednym tchem wymówić jego pełne nazwisko. :P

Fall to your knees
and bow to the Phantom Lord!!!!!

Wróć do „Hyde Park”